Kontakta oss

Varför Pergola

Hög kvalitet och personlig service

Vi har jobbat med pergolas i många år där vårt fokus ligger på kvalitet och personlig service, oavsett om vi levererar till restaurang, hotell eller privatperson.

Våra produkter från Italien är av högsta kvalitet med 5 års garanti

Våra pergolas är av absolut högsta kvalitet. Detta ser ni direkt när ni granskar produkterna. Den italienska designen utstrålar exklusivitet och kvalitet. Vi följer branschen noggrant och säkerställer att våra produkter alltid ligger i framkant när det kommer till funktionalitet och hållbarhet. Vi vill ge våra kunder maximerat värde för varje investerad krona. Vi lämnar hela 5 års garanti på våra pergolas.

Ett riktigt uterum - Inte ett nytt innerum

En pergola ger dig det bästa av två världar. Du får solskydd, regnskydd, snöskydd och vindskydd när du önskar, men kan även öppna upp helt och släppa in solen när du önskar. Tack vare att lamellerna kan vridas hela 140° kan du skapa skydd mot solen samtidigt som du släpper in dagsljus i din pergola. Detta gör att du även släpper ut värmen som ofta blir ett problem när man bygger ett fast tak.

Vädersäkert, skyddar mot sol, vind, regn, snö och kyla

Alla våra pergolas är tillverkade för att klara sol, kraftiga skyfall och hårda vindar. Sen har vi lite grövre modeller som kan användas året om och som klarar vikter upp till 450 kg/m². Det är dina behov som styr vilken pergola som passar just dig bäst.

Koppla din pergola till ditt smarta hem

Alla våra pergolas levereras med fjärrkontroll, men för den som vill så finns en smarta-hem lösning som tar din pergola till en helt ny nivå. Om du har en smart högtalare hemma så kan du programmera pergolan så att den öppnas och stängs när du säger "öppna pergola / stäng pergola" etc.

Vi löser helheten - från idé till monterad pergola

Vi hjälper er från idé till färdigmonterad pergola. Våra pergolalösningar kan uppfylla så mycket mer än drömmen om en oas på uteplatsen. Den unika flexibiliteten som våra pergolas har skapar oändliga möjligheter. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad vi kan göra tillsammans. Några exempel på vad som monterats med våra pergolas. 1. Pooltak med Kalix P till inomhuspool för att släppa in solen. 2. Tak med Kalix P till sovrum som gör att du kan sova under bar himmel. 3. Restaurang på ett höghustak i centrala Stockholm 4. Bastu med relaxrum

Tänker på miljö och hållbarhet.

Vår pergola Connect har tilldelats två priser av Archiproducts Design Awards 2021. Mindre än ett år efter lanseringen av vår nya pergola, Connect , vinner den pris i Archiproducts Design Awards och får ett särskilt omnämnde för hållbar design i kategorin Outdoor. Priset delas ut av den välrenommerade arkitekturportalen Archiproducts som bedömt produkter utifrån teknisk lösning, innovativitet, kreativitet och hållbar design. Vi på Pergola är mycket stolta över att vår leverantör Pratic får ett omnämnande som detta. Vi vet att Pratic jobbar aktivt med miljöfrågor, något som genomsyrar hela företaget, från ledning till produktion. Alla komponenter är 100% återvinningsbara och CE märkta och fabriken är självförsörjande på energi tack vare installerade solpaneler på taket.