Kontakta oss

Referenser

Här visar vi några av våra referensjobb. Önskar ni komma i kontakt med någon av våra referenser är ni varmt välkomna att kontakta oss så förmedlar vi kontakten.

Verksamheten Haganäs

På gruppboendet Haganäs tröttnade man på att hyra in temporära lösningar för sina konferenser och event och insåg att de skulle tjäna in sin pergola på två år. Kunden valde en Kalix med isolerade skjutglas för att kunna nyttja utrymmet året om. Pergolan är hela 13,7 x 5 m. 

Klicka här för att se fler bilder!


Privatkund Trosa

Kunden var tydlig med att man inte ville ha ett nytt "innerum", man ville ha ett uterum. De ville ha en plats där de kunde sitta med vänner oavsett om det var solen, regnet, kylan eller vinden de skydda sig emot, utan att tappa utomhuskänslan. Det blev en Kalix och kundens kommentar efteråt säger allt. "Hade vi vetat att det skulle bli så här bra så hade vi köpt den för länge sen". 

Klicka här för att se fler bilder!Privatkund Lidingö

Kunden letade efter en solskyddslösning för att kunna vistas på baksidan som utsätts för starkt solsken hela dagen och kvällen. Tanken var även att den skulle sänka temperaturen inomhus utan att göra det för mörkt. Efter en tids diskussioner mellan olika lösningar så blev det en vit Kalix med fast glasparti. Nu har kunden skydd mot sol, regn, snö och vind. 

Klicka här för att se fler bilder!


Restaurang IMA

På en av Stockholms bästa lägen har vi hjälpt TAK med sin nya restaurangsatsning IMA. Ett riktigt roligt projekt där vi varit med från start och resultatet blev helt fantastiskt tycker vi. Den öppningsbara pergolan gör det möjligt att nytta lokalen året om samtidigt som det öppningsbara taket skapar en unik flexibilitet under vår, sommar och höst. 

Klicka här för att se fler bilder!