Kontakta oss

Passionerad 3D-grafiker till Pergola

Pergola söker en passionerad 3D-grafiker som brinner för sitt jobb. Du vill bli bäst på det du gör och du ser potentialen och värdet i att producera illustrationer av våra pergolas i olika miljöer. Produktionen innefattar både stillbilder och rörligt material. 


Dagligt jobb:
Du hjälper våra säljare och kunder genom att illustrera pergolas i kunders hemmamiljöer som kan vara allt från privat till hotell, restaurang och fastighetsbolag.

Du ritar in pergolas i bygglovshandlingar och kommunicerar med bygglovshandläggare tillsammans med säljarna och kunden. Även här är uppdraget varierande med en mix av unika stora projekt till privatkunders hemmamiljö.

Löpande projekt:


Fördelaktig erfarenhet:
- Jobbat med hustillverkare
- Insatt i hur man skapar hemsidor
- Intresserad av design, arkitektur, inredning
- Jobbat med arkitekter, byggbolag, inredningsdesign etc
- Bygglovsansökningar
- Gjort framgångsrika animationer

Erfarenheter är alltid bra men vi värderar dina kunskaper högre. Kan du visa att du är bäst så behöver du inte ha flera års erfarenhet.


Om oss 

Pergola är en ny spelare på uterumsmarknaden och vi har redan satt ett tydligt avtryck. Våra pergolas kommer från Italien och är av absolut högsta kvalitet med fantastisk design. Vi jobbar med allt från privatpersoner och företag till hotell, restauranger, fastighetsbolag och hustillverkare. Några av våra restaurangkunder är TAK, IMA, SUS och STHLM 01.

Vi har Kunskap, Engagemang & Kvalitet som ledord vilket återspeglas genom hela organisationen. Vi vill att alla som jobbar hos Pergola har ett genuint intresse för sin profession då vår erfarenhet är att man levererar som bäst när man gör något man är tycker är roligt och som man är stolt över.

Vi på Pergola har en spännande tid framför oss och vi hoppas att du vill vara med på resan.