Kontakta oss

Restaurang IMA

Modell - Kalix

Kommentar från kund:

Vilken succé. Vi tjänade in vår investering på några månader. Att ha möjligheten att hålla en uteservering öppen oavsett vilket väder han där uppe bjuder på är är magiskt. Att vi dessutom slipper oroa oss för vädret när lokalen är uthyrd eller om vi väntar turister som rest långt för att uppleva restaurangen är otroligt skönt.   

Innan: 

 

Efter:
Lite om projektet? 
Vi har jobbat med Urban Escape, Petter Stordalens stora satsning i Stockholm, under några år och vi har levererat fyra olika modeller baserat på kundens behov. Det senaste projektet var restaurang IMA som består av fyra Kalix pergolas som vi monterat på ett av de högsta husen i Stockholm.

Utmaningar: 
Då vi befann oss höst upp på ett tak var vi tvungna att ta in ett gäng med experter till vår projektgrupp för att säkerställa hur vi skulle lösa golv, elektricitet, hållbarhet, kök etc. Det här projektet har varit vårt svåraste, roligaste och mest utmanade projekt hittills och vi ser fram emot många fler, för slutresultatet är helt fantastiskt med en takrestaurang som kan ha öppet året om.  


Specifikation:
Pergola:       Kalix
Modelltyp:   Fristående
Storlek:        12 x 10m
Höjd:            2,4 meter underkant
Färg:            Vit
Belysning:    LED-belysning i ram
Värme:         Infravärme & varmluft
Underlag:     Trall
Skjutglas:     Listfria skjutglas