Kontakta oss

Engagerad innesäljare

Pergola söker en engagerad och driven innesäljare. Du jobbar mestadels via telefon, mejl och videosamtal med kunder och kollegor. Du han en naturlig känsla för att anpassa dig efter kundens önskemål och behov. 


Vi söker:
Vi söker en strukturerad säljare med ett naturligt driv. Du tycker om kundkontakt, oavsett om det är via mejl, telefon eller fysiska möten. Din strukturella sida kommer vara av stor vikt då du kommer vara en nyckelspelare. Du har förmågan att ha många bollar i luften som du plockar ned strukturerat och kontrollerat.


Ditt jobb: 


Fördelaktiga styrkor:

Du är en naturlig säljare

Du är intresserad av inredning och design

Du är effektiv och självgående.

Du är en lagspelare.


Erfarenhet:

Jobbat inom uterumsbranschen.

Jobbat med att sälja lyxprodukter inom bil, båt, möbler, attefallshus eller liknande.  

Har jobbat med bygglov

Erfarenhet är alltid bra men vi värderar dina kunskaper högre. Kan du visa att du är bäst så behöver du inte ha flera års erfarenhet.


Om oss

Pergola är en ny spelare på uterumsmarknaden som redan har satt ett tydligt avtryck. Våra pergolas kommer från Italien och är av absolut högsta kvalitet med fantastisk design. Våra kunder är allt från privatpersoner och företag till hotell, restauranger, fastighetsbolag och hustillverkare. Några av våra restaurangkunder är TAK, IMA, SUS och STHLM 01.


Vi har Kunskap, Engagemang & Kvalitet som ledord vilket återspeglas genom hela organisationen. Vi vill att alla som jobbar hos Pergola har ett genuint intresse för sin profession då vår erfarenhet visar att man levererar som bäst när man gör något man är stolt över och som man tycker är roligt.


Vi på Pergola har en spännande tid framför oss och vi hoppas att du vill vara med på resan.


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb där du kommer sätta stor prägel på Pergolas varumärke och framtid. Vi har högt i tak, jobbar i högt tempo, vill framåt och uppskattar rak kommunikation och feedback.


Flexibel arbetsplats där du kan jobba hemma, i Stockholm eller i Nykvarn

Friskvård

Pension

Sjukförsäkring

Förmånsbil om så önskas


Skicka in din ansökan och CV till info@pergola.se


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa vår VD Joakim Sandblom, 076- 644 78 82 eller mejla till joakim@pergola.se.


Vi intervjuar kandidater löpande.