Kontakta oss

Pergolamontör

Vi söker drivna och lösningsorienterade Pergolamontörer.

Är du händig och noggrann? Är du en duktig hantverkare/montör som tycker om att lösa problem? Då kan du vara rätt person för oss.  


Vi söker:
Vi söker dig som har ett naturligt driv, är händig och lösningsorienterad. Ditt huvuduppdrag är att montera våra pergolas där varje montage är unikt. Det uppstår alltid nya problem som måste lösas på plats. Det kan vara allt från att leda om dränering, förstärka upp altan, bygga altan, sätta upp staket och mycket mer.

Om du känner att ovan beskrivning känns spännande så kanske du är rätt kandidat för oss. Vi söker både juniora och seniora montörer. 


Ditt jobb: 

Ditt främsta uppdrag kommer vara att montera våra pergolas tillsammans med en eller flera kollegor. Du kommer självklart få gå vår utbildning så att du blir expert på aluminiumpergolas.

Du kommer åka på serviceuppdrag till befintliga kunder.

Du kommer även få jobba med andra montage som är närbesläktade till våra produkter som utekök, specialmontage av högtalare, projektor m.m.

Du är fullt ansvarig för kontakten med kunden, från en första kontakt inför montaget till uppföljning efteråt.Fördel om du har följande:

Har erfarenhet inom montage/bygg/installation.

B-körkort är ett måste.

BE-körkort.

Truckkort.

Du är effektiv och självgående.

Du måste vara en lagspelare.
Erfarenhet:

Dokumenterad erfarenhet är alltid bra men vi värderar dina faktiska kunskaper högre. Kan du visa att du verkligen vill så behöver du inte ha flera års erfarenhet.


Om oss

Pergola är ett snabbt växande företag inom uterumsmarknaden. Vi växer snabbt och rekryterar ny personal löpande. Våra unika aluminiumpergolas kommer från Italien och tillhör Premiumsegmentet i branschen. Allt är av högsta kvalitet i kombination med fantastisk design.

Våra kunder är allt från privatpersoner och företag till hotell, restauranger, fastighetsbolag och hustillverkare. Några av våra restaurangkunder är TAK, IMA, SUS och STHLM 01.


Våra ledord är Kunskap, Engagemang & Kvalitet. Dessa tre ledord genomsyrar hela vår organisation. Alla som jobbar här har ett genuint intresse för sin profession, oavsett om man är säljare, montör, administratör eller logistikansvarig. Vår erfarenhet är att vi levererar som bäst när vi gör det vi tycker är roligt vilket leder till ett bra jobb som vi är stolta över.


Låter det spännande? Härligt. Skicka in din ansökan så har du chansen att få vara med på riktigt spännande resa.


Skicka in din ansökan och ditt CV och personliga brev till info@pergola.se.


Om du har frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att ringa vår VD, Joakim Sandblom på 076- 644 78 82 eller mejla till joakim@pergola.se.


Vi intervjuar kandidater löpande.