Kontakta oss

Driven provisionsäljare

Pergola söker provisionsdrivna säljare som har ett eget nätverk att sälja till. Du litar på din egen förmåga att sälja och drivs av att du kan påverka din egen lön och dina egna arbetstider. Du värderar ditt eget varumärke högt och lägger stort värde i att dina kunder är nöjda och sprider ett positivt ord om dig och Pergola. 


Vi söker:
Vi söker dig som har ett naturligt driv, ett bra nätverk och viljan att sälja. Du kommer få vissa kundkontakter från oss, men ditt jobb är att ta in egna kunder. Du har en låg grundlön men generös rörlig del som du påverkar direkt genom ditt eget engagemang. Kundkontakt, kundmöten och telefonsamtal är en stor del av din vardag.


Ditt jobb: 


Fördelar:

Du är en naturlig säljare

Du är intresserad av inredning och design

Du är händig och förstår hur vår produkt fungerar

Du är effektiv och självgående.

Du är en lagspelare.


Erfarenhet:

Erfarenheter är alltid bra men vi värderar dina kunskaper högre. Kan du visa att du är bäst så behöver du inte ha flera års erfarenhet.


Om oss

Pergola är en ny spelare på uterumsmarknaden och vi har redan satt ett tydligt avtryck. Våra pergolas kommer från Italien och är av absolut högsta kvalitet med fantastisk design. Våra kunder är allt från privatpersoner och företag till hotell, restauranger, fastighetsbolag och hustillverkare. Några av våra restaurangkunder är TAK, IMA, SUS och STHLM 01.


Vi har Kunskap, Engagemang & Kvalitet som ledord vilket återspeglas genom hela organisationen. Vi vill att alla som jobbar hos Pergola har ett genuint intresse för sin profession då vår erfarenhet visar att man levererar som bäst när man gör något man är stolt över och som man tycker är roligt.


Vi på Pergola har en spännande tid framför oss och vi hoppas att du vill vara med på resan.


Skicka in din ansökan och ditt CV till info@pergola.se


Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa vår VD Joakim Sandblom på 076- 644 78 82 eller mejla till joakim@pergola.se.


Vi intervjuar kandidater löpande.